Copenhagen

Høj patientsikkerhed
8 års erfaring
Faguddannet personale
Tusindevis af patienter
Gratis konsultation

NOIR by M København – Skønhedsklinik

Vores afdeling i København ligger i ambassadekvarteret i hjertet af Østerbro, i flotte herskabelige lokaler. Den danske afdeling er specialiseret i skønhedsbehandlinger indenfor:

Søger du istedet kosmetisk laser- og injektionsebehandling, henviser vi til vores svenske hovedafdeling i Malmø.

Fremhæv din skønhed

Æstetik og skønhed handler ikke om volumen, men om proportioner, balance og symmetri. Det handler om krop og sjæl som en sammenhængende enhed, hvor du både føler dig smuk indeni og udenpå.

Med nutidens teknologi og videnskab, som vi har til rådighed, er det nemmere for den enkelte at opnå både indre og ydre skønhed. Ansvaret som behandler er at hjælpe dig med at navigere i de mange æstetiske muligheder og skabe balance mellem krop og sjæl.

Skønhed er unik, præcis som min tilgang til dig som patient. Jeg imødekommer netop dine ønsker og bringer dig sikkert i mål på din æstetiske rejse.

Her går videnskab, kreation og æstetik hånd i hånd.

Maya Ryttare

Stifter, behandler & underviser

Maya er demiteret fra Metropolitan University College i 2015.

Hun er resultatskabende og erfaren æstetisk behandler, med den rette “bedside manner” samt øje for detaljen. Hun har dybdegående teoretisk viden samt omfattende praktisk erfaring gennem tusindevis udførte behandlinger.

Hun er stifter af NOIR by M og en inkarneret “fagnørd” der løbende deltager i konferencer og videreuddannelse inden for skønhedsbehandlinger. Hun elsker sit arbejde hvilket giver sig udtryk i hendes hundredevis af tilfredse patienter.

Ydermere arbejder hun også i vores svenske afdeling i Malmø, hvor hun udfører laser- og injektionsbehandlinger samt underviser læger og sygeplejersker inden for kosmetiske behandlinger.