Copenhagen

Høj patientsikkerhed
8 års erfaring
Faguddannet personale
Tusindevis af patienter
Gratis konsultation

Me Line giver dig din pæne og ensartede hud tilbage!

fra 3.500 kr

Behandling af hyperpigmentering & melasma

Daglig behandling til hjemmebrug

Resultat efter få ugers anvendelse

Permanent resultat

Ingen nedetid

Ingen smerte

Uden bedøvelse

Gratis konsultation

Et behandlingsforløb med Me Line er effektivt mod hyperpigmentering og melasma, hvor resultaterne ofte ses allerede efter få uger.

Hvad er pigmentering?

Pigmentering findes i forskellige grader, men kan grundlæggende opdeles i følgende to kategorier:

Almindelig pigmentering

Pigmentering i almen forstand, kan opstå på baggrund af forkert anvendelse af hudplejeprodukter eller anden påført skade af huden inklusive for kraftig soleksponering. Denne type for almindelig pigmentering kan behandles ved kombineret brug af Me Line produktserien samt behandling med IPL laser.

Hormonrelateret hyperpigmentering

Hyperpigmentering der er hormonrelateret, er forårsaget af en øget hormonstimulering, også kaldet melasma. Det ses oftest hos kvinder, der er eller har været gravide, eller tager p-piller. Denne type af hyperpigmentering kan ikke behandles med laser.

Hvordan behandles melasma, som er hormonrelateret hyperpigmentering?

Det unikke med Me Line produktserien er, at den tager hensyn til de forskellige hudtyper (fototype) og behandler disse forskelligt med henblik på optimalt resultat. Et behandlingsforløb med Me Line er velegnet til hudtype 1-5, dvs. både lys og mørk hud. Melasma opstår ikke kun i ansigtet men også resten af kroppen. Derfor har har Me Line både produkter til ansigt, krop og intime områder.

Me Line reducerer op til 95% af hyperpigmentering

Produktserien er udviklet i Barcelona i Spanien og anvendes af dermatologer (hudlæger) og sygeplejersker med henblik på behandling af pigmentering. Me Line er specialudviklet til netop de-pigmentering og resultaterne ses ofte efter blot få ugers anvendelse.

Konsultation

Forud for alle behandlingsforløb, bookes en gratis konsultation for nærmere vejledning, afdækning af priser samt sammensætning af rette behandlingsforløb. Her finder vi frem til sammensætning af produkter der indgår i behandlingsforløbet, skræddersyet til den enkelte patient.

Behandling

De første resultater ses ofte efter få uger, men hele behandlingsforløbet kan tage 1-3 år. Ud fra nøje instruks, udfører du selv behandlingen på daglig basis derhjemme, ved brug af hudplejeprodukter fra Me Line.

Efterkontrol

Under behandlingsforløbet udføres løbende efterkontrol i klinikken, der sikrer forløbet går som planlagt. Efterkontrol er obligatorisk og udføres henholdsvis 4 og 8 uger efter første behandling, hvorefter efterkontrol finder sted med 8 ugers mellemrum, ind til ønsket resultet er opnået og behandlingsforløbet betragtes som afsluttet.

  • Er der bivirkninger ved brug af Me Line?
    • Der kan opstå let rødme, tørhed og ømhed, hvilket forsvinder igen. Du skal undgå at blive solbrændt på det behandlede område. Benyt gerne en god solcreme med høj faktor. Andre bivirkninger er sjældne, men der kan forekomme sår i huden og ekstrem rødme. Disse forandringer heler normalt hurtigt igen ved at pause brugen af produktet og anvende den anbefalede ansigtscreme.

  • Behandlingen udføres af dig selv, men under tilsyn
    • Vores erfarne behandler, Maya Ryttare, er klar til at guide dig igennem behandlingen, som du selv udfører derhjemme. Med hendes omfattende erfaring og tætte opfølgning kan du trygt selv udføre behandlingen, mens Maya sikrer tilsyn via løbende konsulationer. Du er i gode hænder med Mayas støtte, og sammen vil I arbejde hen imod dine mål. Udover hendes rolle som æstetisk behandler i vores hovedafdeling i Malmø, arbejder Maya også tæt sammen med øvrige læger og sygeplejerske for, hvor hun udfører diverse kosmetiske behandlinger såsom botox, fillers og laser.

  • Behandling af melasma koster fra 3.500 kr
    • Prisen på behandlingen varierer afhængigt af produktets sammensætning til den individuelle patients behov samt behandlingsforløbets varighed. Startpakken koster typisk 3.500 kr og varer som regel de første 4 måneder, hvorefter der kan tilkomme supplerende produkter for 2.000-4.000 kr hver 4. måned, indtil det ønskede resultat er opnået.